Wielockx Hair & Beauty

Welkom bij Wielockx Hair & Beauty, de kapperszaak die al uw persoonlijke wensen kan vervullen. Neem een kijkje doorheen onze site, laat je inspireren, en neem contact met ons op! Er zal zo spoedig mogelijk terug contact met u worden opgenomen om een afspraak naar uw wens in te plannen.

Deze pagina omschrijft alle belangrijke informatie en de algemene voorwaarden die servicegebonden zijn aan Wielockx Hair & Beauty. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen Wielockx Hair & Beauty en de klant waarop deze algemene voorwaarden van toepassing is verklaard. Wanneer u gebruik maakt van één of meerdere van onze diensten, bent u op de hoogte en gaat u akkoord met alle beschreven voorwaarden. Is er iets niet compleet duidelijk? Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Algemene voorwaarden

1.1 Eventuele afwijkingen in de algemene voorwaarden zijn slechts geldig als deze uitdrukkelijk elektronisch zijn overeengekomen.

1.2 Kennelijke fouten of vergissingen op de website, in folders of publicaties van Wielockx Hair & Beauty binden niet.

1.3 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.

1.4 Een samengestelde prijsopgave verplicht Wielockx Hair & Beauty niet tot het verrichten van een gedeelte van de opdracht tegen een overeenkomstig deel van de opgegeven prijs.

1.5 De klant ondergaat services van Wielockx Hair & Beauty en is verplicht de hiervoor afgesproken prijs te betalen. Indien dit niet voor de behandeling besproken is gaat ons team er vanuit dat de tarieven de klant bekend zijn. Onze tarieven staan op onze website.

1.6 De klant is verplicht om verrichtten behandelingen met de opgegeven prijs te vergoeden. Ontevredenheden of klachten worden niet direct vergoed, de klant moet alsnog de betaling afronden. Voor verdere afhandeling van ontevredenheden en klachten kan de klant de klantenservice contacteren; info@wielockx.be

1.7 Wielockx Hair & Beauty garandeert dat de in de salon uitgevoerde services voldoen aan de eisen van vakbekwaamheid. Zij maakt daarbij gebruik van deugdelijke middelen en materialen.

1.8 Wielockx Hair & Beauty behoudt ten alle tijden het recht de Algemene Voorwaarden aan te passen.

1.9 Ontevredenheid van de klant bij een verrichtte service kan beklacht worden bij onze klantenservice; info@wielockx.be

1.10 Ingediende klachten worden ongeldig verklaard en niet behandeld wanneer de betreffende service langer dan 14 dagen geleden verricht is.

1.11 De klant dient bij een klacht Wielockx Hair & Beauty de mogelijkheid te geven om de desbetreffende klacht op te lossen. Dit kan door middel van een gratis nieuwe behandeling.

1.12 Wielockx Hair & Beauty is niet verplicht geld terug te geven naar aanleiding van ontevredenheid.

1.13 Ten alle tijden is het ons doel om de klant met een tevreden resultaat te behandelen. Mocht dit in samenspraak uitkomen op andere type behandelingen dienen deze betaald te worden door de klant zelf.

1.14 Wielockx Hair & Beauty aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid indien tegen het advies in, de klant eist dat er toch bepaalde werkzaamheden doorgang moeten vinden.

1.15 Wielockx Hair & Beauty mag ten aanzien van de te verrichten behandeling er vanuit gaan dat de klant in een goede lichamelijke conditie verkeerd. Omstandigheden bij de klant die het resultaat of proces van de service kunnen beïnvloeden, of die kunnen leiden tot voor de klant ongewenste bijwerkingen, dient de klant vooraf aan te geven. Hieronder valt medicijngebruik, allergieën, bestraling, etc.

1.16 Illustraties en andere elementen van onze website mogen onder geen enkele voorwaarden door derden gebruikt worden.

AFSPRAKEN MAKEN

Na het maken van een online afspraak bij onze salon wordt er een bevestiging van de gemaakte afspraak per E-Mail naar u toegestuurd, wanneer er een e-mail adres bij uw persoonsgegevens is ingevuld door u of door een medewerker van Wielockx Hair & Beauty. Circa 24 uur voordat u wordt verwacht in de salon krijgt u een herinnering toegezonden naar uw E-Mail adres omtrent uw afspraak.  

Deze E-Mail wordt u toegezonden om u eraan te herinneren dat u op korte termijn een afspraak heeft, zodat u deze afspraak niet onbewust vergeet. Dit om eventuele onnodige kosten te voorkomen.

AFSPRAKEN ANNULEREN

Wij begrijpen natuurlijk dat niet alle afspraken nagekomen kunnen worden. Daarom kunt u bij Wielockx Hair & Beauty financiële zekerheid verwachten! Probeer annuleringen te voorkomen door afspraken zorgvuldig op voorhand in te plannen. Voor annuleringen kunt u altijd telefonisch contact opnemen tijdens de algemene openingsuren.  

Wanneer u een Online Afspraak bij ons maakt, kunt u tot 24 uur voor uw afspraak volledig gratis een annulering aanvragen. Dit kan helaas niet online, u zal in dit geval telefonisch contact met ons op moeten nemen. Mocht het niet lukken om uw afspraak binnen de afzegperiode te annuleren (Uw afspraak is al binnen 24 uur), moet u alsnog telefonisch contact met ons opnemen. Uw afspraak wordt dan voor u geannuleerd en er worden annuleringskosten aangebracht. Desbetreffende annuleringskosten hangen af van de services die u origineel bij ons had ingepland.

Annuleringskosten = 50% ingeplande service kosten
AFSPRAKEN VERGETEN

24 uur voor uw afspraak krijgt u een e-mail ter herinnering. Dit doen wij om te voorkomen dat u onbewust uw afspraak vergeet. Wanneer u afwezig bent in de Wielockx Hair & Beauty (Oude Watertorenstraat 1, Hamont-Achel) op het afgesproken tijdstip zullen wij telefonisch contact opnemen. Het niet komen opdagen of vergeten van een afspraak is natuurlijk erg betreurenswaardig. Hiervoor worden afwezigheidskosten aangerekend.

Afwezidheidskosten = 50% ingeplande service kosten
BETALINGEN

U kunt in de salon op verschillende manieren betalingen verrichten. Dit zowel voor het betalen van services, als voor aankopen van producten uit ons assortiment. Voor normale transacties accepteren wij momenteel contante – en pinbetalingen. Ter afhandeling van annuleringskosten of afwezigheidskosten die aangerekend zijn, zal er contact met u opgenomen worden. Eventueel worden deze kosten traditioneel in de salon afgehandeld, of afhankelijk van de situatie via een bankoverschrijving.